Cand se vorbea despre carnea de porc se vorbea despre cea mai gustoasa carne de animal care exista in ferme, in prezent cea mai mare parte a carnii de porc existente pe piata nu mai are gust bun. Calitatiile carnii de porc erau date de: perselare, marmorare. fragezime, suculenta, aroma, culoare, miros etc, astazi nu se mai vorbeste de aceste aspecte ale carnii ci doar de porcul de carne care are cat mai multa carne si mai putina grasime, insa fara sa aiba calitatile de mai sus.In comparatie cu carnea porcului Bazna, carnea porcului de carne nu este perselata, marmorata sau frageda, ea este o carne tare, cauciucata, cu consistenta dura, de multe ori acida , gustul fad, mirosul nu mai este specific, aroma dulcie nu are deloc, iar culoarea nu este rosietica, ci are doar o culoare si aspect comercial.
2 comentarii
LA MULTI ANI !!! Sanatate si
Scris de KhanhLinh (neverificat) in 7 Mai, 2012 - 10:36.LA MULTI ANI !!! Sanatate si tot ce mai vrei tu , si stai linistit ca cei care te cuosnc te cauta ei oriunde, poti sa inchizi tu ce vrei ,nu scapi de noi! Multumim pentru eforturile pe care le faci si vom fi aproape mereu. 2011 cu bine.
Este cel mai frumos articol
Scris de Cursvalutar (neverificat) in 4 Martie, 2014 - 22:32.Este cel mai frumos articol despre Gustul spune tot la porcul de Bazna pe care l-am citit vreodata!
Publică un comentariu nou